top of page

Hej!

Jeg hedder Sabine, og jeg er din kreative go-to-kvinde, når du ønsker transformation af din bolig eller din virksomhed, eller du ønsker at få visualiseret dine idéer.

Kort sagt, jeg er dine drømmes smed!

 

I 2008 blev jeg færdiguddannet på Designskolen Kolding.

Jeg har en Master i Design, og på skolen var mit fokus illustration & visuel kommunikation.

Her dygtiggjorde jeg mig inden for farver, processer, idéudvikling, form & funktion, historiefortælling, tegneteknikker, grafisk design og meget mere!

I mit afgangsprojekt redesignede jeg gamle børnemøbler og objekter og gav dem nyt liv. Projektet førte til en opgave ved Le Klint lamper, hvor jeg designede deres første lampeskærm til børneværelset. 

 

Gennem de sidste 5 år, har jeg arbejdet som Designer hos en lokal arkitektvirksomhed, hvor jeg bla. arbejdede med udviklingsprocesser, idégenerering, byrum, landskabsdesign, planlægningsopgaver, byggeri og indretning.

En stor del af mit arbejdet bestod også i, at visualisere alle de spændende projekter, som vi skabte på tegnestuen

- grafiske planer, views og stemninger af ude- og inde rum, skiltedesign, illustration, grafiske præsentationer og optegning af planer mm.

Udover min uddannelse, har jeg altid haft fokus på at udvikle mig kreativt. Jeg har gået på Skolen for kunst & Design, taget kursus i arkitektur og design, og har nyligt taget kurser i 3D programmer som pCon Planner og Revit Architecture.

Med alle de erfaringer jeg har fået gennem livet, er jeg klædt godt på til, at varetage mange forskelligartede, kreative opgaver - og være den, der kan hjælpe dig med, at se mulighederne, og føre idéer ud i livet.

Mit fokus

 

At skabe værdi for mine kunder

At være tilgængelig & lyttende

Tillid og gensidig respekt

Den vigtige kreative proces

At idéen udvikles i samarbejde

At projektet når sit fulde potentiale

At have fødderne helt nede på jorden

At være åben & nysgerrig og se muligheder

At forstå mennesker, deres adfærd og behov

At formidle vigtigheden i 'det gode rum'

Det gode samarbejde - med både erhverv & private

Fotos af vores ombyggede skofabrik i Østergade

bottom of page